I ja, a totalno su ih zapostavili.
Više nemaju ni scenu zajedno.
[do pre par epizoda]
Više nemaju ni scenu zajedno.
[do pre par epizoda]
Skylar. wrote:što me poprilično nervira, a mislim da Serena i dalje voli Dana :/
kad ih se samo sjetim u prvoj sezoni
i onda su kasnije došle komplikacije
Skylar. wrote:ja bih voljela da se Jenny vrati
Zla_Sam wrote:Nemojte da me ubijete ali ali ali ..
“Blair, actually. Definitely. I think Blair is Dan’s soul mate.” - Penn Badgley
Zla_Sam wrote:Ljudi, biće Chair endgame, očigledno je.
Ja ne šipujem Dair u romantičnom smislu. Naravno da bih željela da oni budu endgame, naravno da bih. Ali mi je poprilično jasno da ništa od toga. Ali njihovo prijateljstvo je najzdraviji odnos u toj seriji, i to volim i to šipujem. Njih dvoje zajedno, pa kako god. I Blair je Danova srodna duša. I Chuck i Blair će biti zajedno. I to je to. Shvatam.
Zla_Sam wrote:Majke mi me je strah da napišem zašto ne mogu da šipujem Chair, osjećam da bi me kamenovali
Šalim se, naravno.
Mislim, kontam ja vas. Za vas je od početka Chair i uvjek će biti Chair. I teško je pustiti nešto kada se jednom uhvatiš toga. I vidim koliko ih volite i normalno je da osjećate mržnju prema supraničkom šipu [kao na primer ja prema Steleni] Ali ja nikada nisam bila hardcore fan Chair pa mi je valjda bilo lakše da ih pustim kada su ih uništili, a morate da priznate da jesu. Samo bih voljela da ljudi barem pokušaju da razumju moju ljubav prema Dair, al' teško.
Ja sam u početku bila skroz protiv Dair al' eto, uvukli su me. Protiv ljubavne veze sam još uvjek, jer očigledno da su CB endgame, i onda bi mi bilo grozno da unište takvo predivno prijateljstvo nekim pokušajem veze.
BringElijahBack wrote:Nisu unistili Chair.
Zla_Sam wrote:BringElijahBack wrote:Nisu unistili Chair.
Jesu.
» SPAM » Zabava » Televizija » Gossip Girl
Similar topics