Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

» SPAM » Zabava » Televizija » Gossip Girl

Gossip Girl

+72
Delena.Eternal.Love
Amsterdam
_SSalvatore.♥
Damon Salvatore
PooX
AnGel_Perroni
Team Daroline
vampirekaca
little red bird.
ElenaGilbert
Spirit Crusher
Delena ❥
Rose ♥
Angi93
Filip
LoveDamon
Stefana
LadyNina
MissNothing
¿coka?
♥_Vampire_in_love_♥
Stonehenge
Mehurić
Crazy Lady (:
**Miss Salvatore**
Just Freedom
fearless.
Lady Autumn
FirstLove-LastLove
ikicaD&E
Little J
Mαяi♥
PunkRockChick
AnaSalvatore
Twin.flames
♥Stelena♥
RebelleFleur.
Aimee Liam
Starlight
I.Love.You
Katherine Pierce
daray
Elena Gilbert
Emma Cobain ♥
Fire Bomb*93
.Samantha.Jones.
Endzi
Em (:
ILoveVampires
mimica
LoveSucks
Damons'Girl*
1 crazy person
Love's bite
TooLostToBeSaved
Nika Kći Zevsova ~
YoungerSalvatoreKink.
snow white
chocolateChanel.
eatmyfeelings
MissJeca92
Zla_Sam
irenatuna
pendragons
Nathan's girl.
Mrs.Somerhalder
<3 Originals <3
миранда переа♥
Delena ♥
♥qυєєη σƒ sнα∂σωѕ♥
DEstiny :3
.Sunny.
76 posters

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next

Go down  Message [Page 27 of 33]

651Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 1:54 pm

chocolateChanel.

chocolateChanel.
Administrator
Administrator

ŠTA JE JEBENO OVO? NEKA MI NEKO OBJASNI. SAD MI DOĐE DA SE UBIJEM. MRŠ BLAIR; MRŠ DAN; MRŠ LOUIS. SVE VAS MRZIM.
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lyzx3bQARz1qcu7kpo1_500_large

652Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 2:20 pm

Zla_Sam

Zla_Sam
Administrator
Administrator

#hopelessRomantic wrote:ŠTA JE JEBENO OVO? NEKA MI NEKO OBJASNI. SAD MI DOĐE DA SE UBIJEM. MRŠ BLAIR; MRŠ DAN; MRŠ LOUIS. SVE VAS MRZIM.
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lyzx3bQARz1qcu7kpo1_500_large

To je najvjerovatnije neki san ili tako nešto. Nisam sigurna koju epizodu snimaju trenutno ali jebeno nema smisla da spajaju Dair nakon što je Blair po 3456789765456789 put izjavila da voli Chucka i da će ga uvjek voljeti. Jeste da u ovoj seriji ništa nema smisla ali to STVARNO NE BI IMALO JEBENOG SMISLA. I koliko god da navijam za Dair, ne želim da ih spajaju ni sad ni nikada, bilo bi mi MNOGO glupo da se Blair odjednom zaljubi u Dana. Da bi to bilo uvjerljivo i moguće trebala bi bar još jedna sezona da prođe [a jebeno nam ne treba još jedna sezona ove nebuloze]. Tako da, don't worry, koliko god da mi se sere od toga, Chair is endgame. Very Happy Kontam da koriste Dair samo kako bi ponovo spojili Derenu i Chair, možda se trenutno ne čini tako .. ali je tako.

http://willyoudothisforme.tumblr.com/

653Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 2:33 pm

chocolateChanel.

chocolateChanel.
Administrator
Administrator

Pa i ja sam pretpostavila da je san ili tako nešto. Al izludim kad bilo šta vidim, jer su seriju, blago rečeno uništili. Ne znam kako će da se izvuku do kraja sezone, stvarno ne znam. Nastaviću da gledam, ali. Kao što sam na fb napisala:ž
-Blair koja je bila tako sjajan lik, osoba koja nikad ne popušta ni pred čim se pretvorila u, jel'te, pobožnu devojku.
-Serena, koja mi je bila najomrženiji lik, sada je anđeo, poslat da ispravi sve što je pokvareno.
-Dan, koji je UVEK i oduvek voleo Serenu, sad je odjednom zavoleo Blair i maksimalno iskulirao to što mu je Serena rekla da ga voli.
-Chuck. Moj divni Chuck. Jedini lik zbog kog gledam seriju. Mada, izgleda da ni njega neće ostaviti normalnog. Previše su napravili potrčka od njegovog lika.

654Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 2:34 pm

Starlight

Starlight
Moderator
Moderator

šta god da je u pitanju sranje je. objektivno slatki su na slikama, ali bilo kakve romantične kombinacije izmedju njih dvoje trebali su da odrade u prve 2 sezone kada je još uvek bilo kul što je svako sa svakim sada mi se više s*re od ovakvih stvari.

655Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 2:39 pm

chocolateChanel.

chocolateChanel.
Administrator
Administrator

Starlight wrote:šta god da je u pitanju sranje je. objektivno slatki su na slikama, ali bilo kakve romantične kombinacije izmedju njih dvoje trebali su da odrade u prve 2 sezone kada je još uvek bilo kul što je svako sa svakim sada mi se više s*re od ovakvih stvari.

Sve su upropastili. Sve. placeem

656Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 07 Feb 2012, 6:31 pm

<3 Originals <3

<3 Originals <3
Wearing Your Pro Infinitio Rings.

Sve su unistili :/ I kompletnu seriju i svakog lika pojedinacno ://
Bacam zesci hejt na bilo koju varijantu Dair-a :///

Link

So how much longer will Gossip Girl go on? Sounds like it could very well end after next season. Schwartz tells me, "Our philosophy has always been that these kinds of show aren't meant to run forever...This season I think has been one of the best seasons of the show and there's a lot of creative vibrancy to the show and you want to go out on top creatively. So next year the actors' contracts are up and perhaps that is a natural time to end it."

o.O Best season??? Jel on prica o GG koju ja gledam ili postoji jos neka??? ://

"to piss off Chair fans" zar je moguce vise od ovoga??

657Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 08 Feb 2012, 12:44 pm

Love Sucks
Love Sucks

Poslednja epizoda je bila zanimljiva ali oni i dalje unistavaju seriju.

Dan .. ugh. -.- Derenu su mi vec unistili. Ja necu Derenu gde Serena kaze Danu da ga je uvek volela i da ce ga uvek voleti, a on se pretvara kao da to nije nista bitno i otrci kod Blair koji voli. o.O Um .. ne. Definitivno ne.

Dair. bljuc bljuc bljuc bljuc bljuc bljuc bljuc bljuc !!!
Vise ih ne volim u bilo kom obliku. Ne mogu da ih podnesem kada vidim Danovu zaljubljenu facu. -.-

Chuck & Serena su dve svetle tacke ove serije trenutno.

Blair su malo vratili na staro, al' ono opet to nije ni blizu kako je bilo .. Iznerviralo me je sto je prihvatila da igra po Lujievim pravilima. Stara Blair koju svi volimo bi otisla sa Luiem ali uporedo smisljala plan kako da se izvuce i na kraju bi joj uspelo. Snalazljiva, sposobna Blair. ♥️ Ovo sad .. blah.

Georgina i cela ta GG prica - boring.
Nate & Charlie i sta god - boring.
Lui i sve ostalo vezano za to - boring.

658Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 08 Feb 2012, 2:18 pm

Starlight

Starlight
Moderator
Moderator

najveći fail serije je što je Georgina najzanimljiviji lik a pojavila se se ukupno u 10 epizoda xD malo je bezveze što je ona nova Gossip girl i što još uvek ne znamo ko je stara i verovatno nikad nećemo ni saznati, al dobro. bar su nam nešto dali.

meni je poslednja epizoda bila odlična. ne pamtim kad sam poslednji put odgledala epizodu serije bez ikakvog premotavanja. jedino ću se praviti da ne postoji onaj deo kad se ponovo spomene Blairino obećenje Bogu, sve ostalo je bilo ok. epizoda je bila interesantna i konačno nešto ima smisao.

što se Derene tiče... totalno sam na Sereninoj strani. ne mogu da verujem da je došao ovaj trenutak, ali ona je u meni konačno izazvala neku dozu saosećanja xD a Dan je postao toliko patetičan i grozan da mogu slobodno da ga izbace iz serije, stvarno mi je više ne treba. odvratan. jbt Serenu je voleo CEO ŽIVOT i sad ona odjednom nije toliko bitna već Blair koja ga realno veći deo vremena proziva i zivka ga samo kad joj nešto treba. ne pamtim da je ona ikada bila tu za njega, samo on njoj trči kad god joj to padne na pamet. a i ne trči on njoj zato što joj je PRIJATELJ već zato što je zaljubljen u nju i misli da će mu to povećati njene šanse. ne verujem u njegove priče da se on postavlja prvenstveno kao prijatelj. a da ne pominjemo to što postoji pristojna šansa da je on poslao onaj snimak Gossip girl.

i da. koliko god ja gotivila Dair prijateljstvo sad ga zvanično hejtujem jer to nije pravo prijateljstvo.

nadam se da će se Serena okanuti Dana. ne želim ih zajedno niti bilo kakve naznake za njih dokle god se Dan ponaša kao skot. spremna sam čak i da pristanem da ne budu endgame jer ove sezone očito neće biti ništa od njih a ne želim da bude sledeće sezone.

Chair scene su bile lepe. par epizoda su bili prilično patetični, al su scene u onom hotelu bile ok. i kapiram zašto ga je Blair odbila. stara Blair nikada ne bi pristala da bilo ko kupuje njenu slobodu i drago mi je što i ova nova to neće da dozvoli.

zapravo Blair je u celoj epizodi bila osvežavajuće zanimljiva.samo, što kaže Jovana, stara Blair bi smislila neki plan kako da se otarasi Louisa, ne bi tek tako pristala na ultimatum i bezveze je što ova nova tek tako pristaje. ne mogu da verujem kako uopšte može da pristane da GODINU DANA provede sa čovekom kojeg ne podnosi. msm sa jedne strane ona to možda jeste zaslužila jer se ponašala kao glupača, al svejedno, ne mofu da verujem kako može da pristane na to.

Nate me smara xD i ta Charlie je dosadna i cela ta priča oko Charlie, nove, stare, njene keve je toliko loš storyline da gori nisu mogli da smisle. sve je toliko glupo i nerealno da bi bilo najbolje da što pre završe tu priču.

659Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 08 Feb 2012, 3:14 pm

Crazy Lady (:

Crazy Lady (:
Werewolf in Town
Werewolf in Town

najveći fail serije je što je Georgina najzanimljiviji lik a pojavila se se ukupno u 10 epizoda xD

10 10 10

https://twitter.com/#!/

660Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 3:26 pm

Love Sucks
Love Sucks

Hoce li odustati od Dair vise bre?
Derenu su mi upropastili.
Chair takodje.
DVA NAJBOLJA SHIPA SERIJE. COME ON. -.-
Stara Blair se vratila u ovoj epizodi, ne u potpunosti, ali dobar deo stare Blair je bio prikazan.
Inace bila je zanimljiva epizoda.
Drago mi je sto ce se ova cela 'Charlie' prica razresiti uskoro.

661Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 3:32 pm

<3 Originals <3

<3 Originals <3

Prica sa Charlie je toliko nebitna i toooooliko smorila :S Epizoda je bila ok (u poredjenju sa prethodnih nekoliko) ali mi se povraca vise od forsiranja Dair-a bljuc
Chuck ima ideju!!!! Konacno malo starog Chucka kojeg sam volela Smile Sve u svemu...apsolutno sam ravnodusna na epizodu Very Happy

662Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 4:20 pm

chocolateChanel.

chocolateChanel.
Administrator
Administrator

Ozbiljno se pitam zašto gledam GG još uvek.
Mrzim Dana što tako muči Serenu. A i Blair sam u jednom trenutku zamrzela, kad ga je poljubila. CRKNITE SVI.
Mada, Derena momenti su bili slatki. Da su, like, stvarni. Dan kučka. Uvek sam ga volela, ali sad... -.-
i’m done with the repetitive storylines

I’m done with all the hate

I’m done with how many times they hurt Serena and Blair’s relationship

I’m done with how many times they hurt Chuck and Blair’s relationship

i’m done with the relapsing of chuck

i’m done with the unnecessary hurting of chuck

i’m done with blair’s excessive annoying behaviors

i’m done with Dan’s fucked up feelings

I’m done with Blair’s confused behaviors

I’m done with everything everybody says and i don’t believe a word Blair says

I have lost all respect for blair

I’m done caring to the point it hurts

I’m just done.

OVO.

Toliko fanova odustaje od serije. They screwd up.
I WANT THIS.
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lys47jLTti1roo4slo1_500
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lz8huzLvqH1qi1gv2o1_500
THEY WERE MY OTP. AND NOW..
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lypu1yxNJa1qm47dmo1_500

Ugh. Zavolela sam Serenu. Šta se desilo?!

663Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 4:45 pm

Love Sucks
Love Sucks

I ja sam zavolela Serenu, a Blair me je jako, ali JAKO razocarala sto joj je ono uradila. I dalje je volim ali ono .. strasno.

Jedini lik u seriji koji mi je trenutno normalan je Serena, a jedini odnos koji je ostao zdrav i divan je Serena & Chuck. Njihovo prijateljstvo mi je predivno.

I to je to.

664Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 5:07 pm

<3 Originals <3

<3 Originals <3

Pa s obzirom sta su uradili sa serijom i vise je nego ocekivano da fanovi odustanu od nje :S Upropastili su i pricu i likove...sta da gledamo? ovo je neki paralelni univerzum u kojem ja gotivim Serenu a Blair (moja divna B Sad ) je ne zanimljiva i smara me :///

665Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 5:23 pm

_SSalvatore.♥

_SSalvatore.♥
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls

Nisam gledala 15. epizodu, ali sam videla gomilu slika i spoilera.
Jedini komentar: WTF? Od cele Dair situacije mi je muka, kada vidim Dana, dođe mi da povratim. On i Blair - krajnje odvratni.
Serena mi je od 5. sezona jedina super, pored Georgina koja se pojavila u poslednje 2-3 epizode. Chucka mi je žao, mnogo. On igra kako Blair svira.
Blair?! Bez komenatar. Uvek je bila kučka, ali sada je gora nego inače. Razočarala me je.
Šta se desilo sa njenim rečenicama "I stopped listening when you said 'Dan.'"?
Postoji jedan ogroman fail u celoj trenutnoj situaciji. Do 13. epizode B je volela(ili je bar tako izgledalo) Chucka, a odjednom je zaljubljena u Dana. -.-

Chuck: Your feelings changed?
Blair: I don’t know

Fuck you, Blair!
Ja ću da odgledam još 15. epizodu, a onda bye, bye Gossip Girl ...
Zaista sebi ne mogu da dam jedan jedini i dovoljno dobar razlog zašto ja uopšte gledam ovu seriju i dalje. Kada je Gossip Girl od serije postala veliko shit!?

666Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 10:32 pm

daray

daray

ja malo kasnim, tako da sam tek danas odgledala 13. i sve mi se smučilo.
Od kad je Blair tako praznovjerna? Gledam vaše postove i onako, kontam se dal' da uopšte gledam dalje, jer očito je da ne mogu više da unište. Primijetila sam po Tumblr-u da se jako forsira Dair u seriji, što mi se ne sviđa. Ovo vjenčanje o.O
WTF?!
ja stvarno ne znam, nema smisla da gledam dalje

http://horizoninblack.tumblr.com

667Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 11:34 pm

Love Sucks
Love Sucks

Ovo je bruka i sramota.
Strasno.
Ja vise ne shvatam zasto ovo gledam.
Ovaj uzas.

Sad odjendom Blair voli Dana?
OH MY GOD.

Znaci sada da prekinu seriju, posle 15. epizode, ne bi mi bilo zao koliko mi je zao da gledam kako mi unistavaju likove i shipove.

668Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Tue 14 Feb 2012, 11:37 pm

daray

daray

o.O
ne moram ni odgledati sljedeće epizode, mogu čak i pretpostaviti katastrofe od nekad fine serije.

669Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 12:43 am

<3 Originals <3

<3 Originals <3

Mislim da prestajem da gledam!!!!!
5 sezona voli Chucka a za Dana ne moze da cuje a kamoli da ga vidi i sad odjednom ovo???

Chuck: Your feelings changed?
Blair: I don’t know

O cemu pricamo?? Koja je ovo uopste serija??
Unistili su mi B unistili su mi kompletan utisak o seriji (zvanicno se kajem sto sam ikada i pocela da je gledam) i zbog cega da gledam i dalje? Zaista ne mogu da nadjem ni jedan jedini razlog :///

670Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 1:21 pm

chocolateChanel.

chocolateChanel.
Administrator
Administrator

DA JE BAR ONAJ POLJUBAC BIO POSLEDNJI. ALI NE.

671Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 1:43 pm

Zla_Sam

Zla_Sam
Administrator
Administrator

Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lzeqyvwWLS1qb25h6o1_250Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lzeqyvwWLS1qb25h6o2_250
Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lzeqyvwWLS1qb25h6o3_250Gossip Girl - Page 27 Tumblr_lzeqyvwWLS1qb25h6o4_250

trolololo

http://willyoudothisforme.tumblr.com/

672Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 2:28 pm

<3 Originals <3

<3 Originals <3

#hopelessRomantic wrote:DA JE BAR ONAJ POLJUBAC BIO POSLEDNJI. ALI NE.

bas to, ajde da su shvatili da je to bila greska i to je to TACKA ali neeeeee moraju da zaseru do kraja :S

673Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 2:57 pm

Starlight

Starlight
Moderator
Moderator

ok. ja sad imam da kažem nešto povodom Dair. i zaista se trudim da budem objektivna.

dakle 3,5 sezone Blair se bukvalno gadila Dana i njegovog postojanja, da ne pominjemo što je on jedina prava ljubav njene najbolje drugarice, čak i danas Serena njega voli. ni Dan nije bio oduševljen Blair, smatrao je da ona predstavlja oličenje svega što on ne podnosi i gomilu puta se čudio kako ona može da se druži sa njom. u teoriji, to je sjajna priča za stvaranje epic veze. ALI. u seriji u kojoj je svako bio sa svakim, i u kojoj mi imamo 2 para koji se provlače OD POČETKA DO KRAJA( Chair, Derena) i sad spojiti Dana i Blair, pa to naprosto nema smisla.
ima smisla stvoriti jako prijateljstvo jer su doživeli slične sudbine, ali čak ni to prijateljstvo nije bilo iskreno. nikad. zašto? Dan se zaljubio u Blair nakon par pogledanih filmova i jednog poljupca. to nema smisla. kako nakon par filmova može da se promeni sve što ti o njoj misliš godinama? a nije baš da je bio u zabludi. bio je tu, u kontaktu sa njom, poznavao ju je zahvaljujući druženjem sa Serenom i Nate-om. pa ajde i da je osetio neku privlačnost zbog poljupca. svi od početka znamo koliko je Blair stravstvena, ali jedan poljubac da zameni sve što ti godinama osećaš prema devojci za kojom si balavio 2 godine pre nego što te je primetila? devojke zbog koje nisi mogao da imaš normalnu vezu jer se njena senka provlačila u svaku? ja to ne razumem.
dalje. reći da se iz prijateljstva rodilo nešto više, takodje nema smisla jer njihovo prijateljstvo nikad nije bilo pravo. od početka je Dan taj koji pomaže Blair i ona njega samo zivka kada joj nešto treba, kada misli da joj Serena ne može pomoći, jer treba neko mesto da pobegne itd. mi smo tu uvek samo vidjali prijateljstvo iz koristi. pa to čak ne može ni da se nazove prijateljstvom. Dan je Blairin potrčko. a on joj nikad nije pomagao zato što je dobar prijatelj već zato što je navodno voli. dakle, on je nju od početka lagao, folirao se, pitanje je da li bi on bio toliko požrtvovan da nije "zaljubljen" u nju. ja ne sumnjam da jeste. ali kako su pisci to izveli podseća na Stelenu. opet je samo rečeno to mora biti tako.jeste kako-tako bilo postepeno,ali je NESTVARNO. a da ne pominjemo što je sam Dan poslao onaj klip da bi uništio Blairino venčanje. naravno, Chuck je radio gore stvari, ali Blair je barem znala za njih. on nije krio od nje. mada to je sada nebitno. mi smo prvi put na kraju 14.epizode videli da je Blair zaista stalo do Dana kao prijatelja. ISKLJUČIVO kao prijatelja.
i sad, ona pokušava da spoji najbolju drugaricu i najboljeg druga i onda mu dopusti da je poljubi? a to je upravo ona uradila. DOZVOLILA JE. i još se pravdala Sereni. za to nema opravdanja. znala je koliko Serena voli Dana i to je dopustila. pa oduvek je kukala kako je Serena u centru pažnje i bila je ljubomorna zbog toga, pa sad je ona u centru pažnje i ne izgleda kao da joj je preterano krivo zbog toga? zar očekuje da će joj Serena tek tako oprostiti? nadam se da će i ona i Chuck napraviti pakao od njihovih života.
i mi sad odjednom imamo situaciju da Blair možda oseća nešto prema Danu i da nije sigurna u svoja osećanja prema Chucku. ok, moguće je, ali samo ako je ona potiskivala svoja osećanja prema Danu jer joj je Chuck bio dovoljan, ali zar nije logično da mi bar vidimo tu neku borbu u njoj? znate reči "I don't know" su jako neozbiljne s obzirom da se sama Blair pre samo 2 epizode zaklinjala Chucku na večnu ljubav.
naravno tu ide i onaj subjektivni deo da su Dair apsolutno dosadni. sam Nate kao lik ima veću dinamiku nego njih dvoje kao par.
Dair ima dobru hemiju, uverljivi su, ali realizacija njihove priče je očajna. da su ih bolje odradili, možda bi ih i poštovala. uprkos tome što su ih gradili više od jedne sezone ja imam osećaj kao da se sve dešava iz čista mira, bez ikakvog vidljivog razloga. više ima smisla bi imalo smisla da su spojili Chucka i Serenu. uprkos tome što ih ja potajno shipujem, kada bi ih sproveli u delo ja bi prva popizdela jer oni naprosto nemaju smisla. Dair ima dobru dinamiku, kako-tako uklapaju se. ali u ovoj seriji je više puta dokazano da se sličnosti ne privlače. svi znamo da oni nisu endgame i da neće potrajati. pa. bar neće potrajati do sledeće sezone, koje će nažalost biti.

Serena je postala sjajan lik. ona se jedina od svih razvila od svih i postala pristojna osoba. od devojke koja nije mogla da bude podnošljiva bez Dana pored sebe, postala je samostalna žena kojoj ne treba dečko da bi odredjivao kakva će osoba biti. za razliku od Blair, koja se pre igrala sa muškarcima, sada je postala ta kojoj muškarci odredjuju životne odluke. postala je slaba. Chuck, od zatvorenog playboya koji se plaši da pokaže emocije postao je opsednut Blair i ceo život mu zavisi od njenog raspoloženja. on je i na početku serije bio nesrećan, ali radije ću ga gledati takvog gde bar samostalno donosi odluke nego sad. Nate je na početku bio dosadan i sad je dosadan. ravna linija.

seriju gledam do kraja sezone. ne mogu sad da stanem na sred sezone, ali na kraju mogu. ovo nije Gossip girl i stvarno ne znam šta je.

674Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 4:45 pm

daray

daray

neće potrajati do sledeće sezone, koje će nažalost biti.

Wait, what?!!! o.O
jesu li oni normalni.

675Gossip Girl - Page 27 Empty Re: Gossip Girl Wed 15 Feb 2012, 4:48 pm

Starlight

Starlight
Moderator
Moderator

pa uprkos tome što je mala gledanost, producenti uporno pričaju kako im nije ni na kraj pameti da završavaju seriju.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 27 of 33]

Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next

» SPAM » Zabava » Televizija » Gossip Girl