Serenu volim u dve situacije : kada navija za Chair i kada priča koliko joj znači Dan <3
Kaya wrote:upropastiše mi Louisa. šteta. mogao je bude dobar lik. a Blair je mogla da se okrene Chucku i bez toga da ispadne da je sad Louis negativac.
Chuck & Dan psotaju prijatelji, to mi se dopada
naježila sam se zbog poslednje Chair scene. kako su se samo gledali. vraćaju nam se, polako ali sigurno
žao mi je što je sve onako ispalo sa Dianom, nadala sam se da će duže ostati.
i naravno, Max je morao da ispadne neki psihopata u kojeg će se Serena zaljubiti xD
Kaya wrote:ako ne završe seriju na kraju 5.sezone neka izbace tu Ivy/Charlie. ne vredi, kako god okreneš očajna je.
Stonehenge wrote:Zivo me interesuje na koji nacin ce je razotkriti, i da li ce nesto biti sa Maxom i Serenom. A nadam se ako se zavrsi serija na petoj sezoni da ce Serena&Dan biti zajedno i Chuck&Blair. Mislim Chair mora biti na kraju, sve ostalo je nebitno!
A gledala sam promo za 9-tu epizodu.
Chuck ce reci Blair: I want you to be happy. With me
Stonehenge wrote:Hvala, hvala
E da, mislim da je vencanje i dalje u planu, iako ce chuck i blair biti veci deo sledece epizode zajedno. Dorota je carica isto. Ona mi jedna od najomiljenijih likova u seriji
Kopka me hoce li ovo biti poslednja sezona...
Kaya wrote:ja sam baš danas čitala neki intervju glavnog producenta koji kaže da se planira 6.sezona i da im niko nije rekao da prave planove za finale serije. ako im do sada nisu ništa javili iz cw-a onda pretpostavljam da će biti 6.sezone. ako se OTH vukao tolko dugo, vućiće se i GG.
ja jedva čekam 100.epizodu
Dorota je carica isto. Ona mi jedna od najomiljenijih likova u seriji
Kaya wrote:sadašnja Blair je samo bleda senka one Blair koju svi volimo.
Kaya wrote:upravo. meni je bila toliko gadna u toj epizodi kad je pokušala da ubedi sebe da se Chuck nije promenio. staroj Blair ne bi to bilo potrebno, staroj Blair život ne zavisi od toga kakav je Chuck već od toga šta ona želi. jednsotavno, pre je bila samostalnija i to mi fali.
Kaya wrote:ja se poptuno naježila na sve Chair scene u poslednjoj epizodi. sve sam premotavala po 10 puta. vraća nam se ona čar koju Chair imala u prve 3 sezone
a promo za narednu epizodu je nenormalno dobar!
» SPAM » Zabava » Televizija » Gossip Girl
Similar topics