Problem je što su napaljene klinke te koje glasaju i koje ne znaju šta je pravi muškarac
Love's bite wrote:Necu ni da komentarishem listu -.-qυєєη σƒ sнα∂σωѕ wrote:Daaa! Kako je gleda. *.*Love's bite wrote:Jedva chekam ovu scenu na stanici,izgleda mocno!
qυєєη σƒ sнα∂σωѕ wrote:Love's bite wrote:Necu ni da komentarishem listu -.-qυєєη σƒ sнα∂σωѕ wrote:Daaa! Kako je gleda. *.*Love's bite wrote:Jedva chekam ovu scenu na stanici,izgleda mocno!
*dies*
Cetvrtoj sezoni se radujem samo zbog Blair i Chucka. <3
Realno, samo njih dvoje imaju zanimljiv storyline od pocekta do kraja (nadam se xD)
Ovo ostalo...njaaah.
Zla_Sam wrote:Ja sam odustala od ove treće sezone .. ne mogu da gledam, pegla mi. xD Nastaviću s četvrtom. ^^
Najbolja scena!
Fire Bomb*93 wrote:Davno sam pogledala prvu sezonu na youtube-u,ali bez prevoda i nekako je nisam shvatala ozbiljno. Od juce skidam seriju i ponovo sam se navukla...gotovo sam celu sezonu zavrsila... Najvise volim Dana,presladak mi je...pogotovo zbog filma ''The Stepather'',tako da najvise volim Dana i Serenu,a dobar je i Nate i Chuck sa svojim izvalama. Blair bas i ne gotivim,mozda ce mi posle biti bolja. Jenny nije losa,ali je nekako ne volim,verovatno jer je glumi Taylor. ^^
Last edited by Zla_Sam on Tue 14 Sep 2010, 9:49 pm; edited 1 time in total
Zla_Sam wrote:Inače gledanost je bila preloša: 1.87 million viewers. :kkkkkkkkkk:
Elena Gilbert wrote:Nemam neku zelju da gledam.
Ne privlaci me serija.
Cini mi se da su likovi povrsni..
JoxY ^^ wrote:Odgledala sam prvu epizodu 4. sezone.
Pa - nije toliko lose,al nisam sad ni odusevljena.
Blair <3 Kao i uvek rastura.
Ona scena gde gure Serenu u fontanu - WIN.
Dan - jako mi je simpatican sad, ne znam zasto.Kao lik mi je simpatican,al se ovaj glumac nesto proruznjao.
Svetla tacka u prvoj epizodi - nema Jenny.
Svidja mi se onaj prvi deo kada pokazuju kao delove Pariza - i sta je Blair radila,i sta je Serena radila.Bas u stilu GG : )
Georgina,klasicna Georgina.Dodje,napravi cudo,ode.
Vanessa,smara.
Nate,smara.
Ona Nateova nova,sta sad ona je gossip girl?
Mislim il mozda sam ja luda al meni se tako cinilo.
Mislim drzi sve one njihove slike i na kompjuteru gossip girl sajt - il je ona gossip girl,il je neka opsednuta budala : )
I za kraj naravno najbolje - Chuck Izgleda da su oni resili meni da zeznu mog Chucka,a?
Sta je sad ono? Kao ide sa nekom devojkom *bog zna kojom* zove se Henry.Sta sad?Pocinje novi zivot?Ne kapiram,al sta god da je,ni malo mi se ne svidja,bar za sada.Hocu mog starog Chucka.Chucka i Blair <3
I jeste da nisam njihov fan,al hocu Serenu i Dana.Prosto on je "lonley boy" ona je "Serena" i to je tako,njih dvoje su u prvoj sezoni bili zajendo.Oni su nam bili uvod u celu pricu,i oni moraju da ostanu zajedno
» SPAM » Zabava » Televizija » Gossip Girl
Similar topics