Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Istinski vernik - Nikolas Sparks

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Istinski vernik - Nikolas Sparks Empty Istinski vernik - Nikolas Sparks on Sun 26 Aug 2012, 9:53 pm

Somerhalder's bitch

Somerhalder's bitch
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
Džeremi Marš je tipični mladi Njujorčanin: zgodan, gotovo uvek obučen u crno, pripada svetu medijske elite. Stručnjak za razotkrivanje navodnih natprirodnih pojava, s redovnom rubrikom u Sajentifik amerikenu, upravo je imao svoj prvi nastup na nacionalnoj televiziji. Kad iz gradića Bun Krika u Severnoj Karolini dobije pismo o avetinjskim svetlima koja se pojavljuju na groblju, za koje je vezana stara legenda, ne može da odoli i odlazi tamo da istraži tu pojavu.

U tesno povezanoj zajednici Bun Krika, Leksi Darnel vodi gradsku biblioteku, isto kao i njena majka pre nego što se desila nesreća posle koje je Leksi ostala siroče.

Džeremi očekuje da će provesti nedelju dana u provinciji i brzo se vratiti u grad. Ali od trenutka kad ugleda Leksi, ova lepa žena sa razoružavajućom iskrenošću, intrigira ga i privlači. A Leksi, iako okleva da poverenje pokloni neznancu, zatiče sebe kako misli na Džeremija češće nego što je voljna da prizna.

Ako žele zajednički život, Džeremi Marš mora da napravi težak izbor: da se vrati životu koji poznaje ili da napravi veliki korak u nepoznato, naoružan jedino verom.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Blowing rectifier tubes

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum