Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Pad - Loren Kejt

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Pad - Loren Kejt  Empty Pad - Loren Kejt on Tue 08 Feb 2011, 7:08 pm

Nika Kći Zevsova ~

Nika Kći Zevsova ~
Administrator
Administrator
Pad - Loren Kejt  Pad

Sedamnaestogodišnja Lusi Prajs viđa senke od kako zna za sebe. Ali izgleda da ih ne vidi niko osim nje. Uplašeni i zabrinuti za svoju jedinu kćerku, njeni roditelji su je odveli kod psihijatra, koji joj je prepisao lekove. Ali lekovi ne pomažu, ona senke i dalje vidi.

Kada se jednom prilikom Lusi išunjala sa zabave sa Trevorom, momkom iz škole koji joj se sviđao, senke su ih opkolile i to je sve čega se Lusi seća, sve do sledećeg dana, kada se probudila u bolnici i saznala da je Trevor mrtav. Pošto policija sumnja da je Lusi odgovorna za njegovu smrt, roditelji je smeštaju u oglednu školu „Mač i krst“, posebnu školu za problematičnu decu.

Kad stigne tamo, Lusi upoznaje prelepu i pomalo blaziranu plavušu Gab, hiperaktivnu i definitivno neuravnoteženu Arijanu, kao i neverovatno zgodnog zelenookog momka po imenu Kam, koji se smesta zagreje za nju. Međutim, on nije jedini zgodni momak u toj školi... Čim je prvi put ugledala Danijela, Lusi je osetila kao da ga već poznaje, samo da ne može da se seti odakle. I on čudno reaguje na njeno prisustvo, ali gotovo odmah počinje da je izbegava, da biva grub prema njoj i da pokušava na svaki način da je otera od sebe... A Lusi, uprkos takvom njegovom ponašanju, sa svakim trenutkom oseća sve veću privlačnost, prisnost i povezanost sa njim... Uz pomoć devojke Peni, koja jedina ima pristup školskom arhivu, Lusi pokušava da otkrije više o njemu, da otrkije tu tajnu koju on toliko pažljivo čuva... A senke oko nje postaju sve gušće i sve češće se javljaju... Tama se primiče...

Radnja romana počinje u Helstonu u Engleskoj, septembra 1854. godine, što je još jedna od reinkarnacija glavne junakinje romana koja se na svakih 17 godina vraća na zemlju, tj. doživljava još jednu u nizu reinkarnaciju. Tokom ove opisane, ona sreće palog andjela Trevora, koji ubrzo umire.

Nastavljajući tradiciju koju je započela Stefani Majer u svojim romanima o Sumrak sagi, i mlada autorka Pada, koristi mitske predstave (u ovom romanu svakako prepoznatljiv mit o palom anđelu i učenje o reinkarnaciji duše) kao podlogu za roman u kome će elemente trilera vrlo vešto preplitati sa elementima ljubavnog romana stvarajući tako delo koje posebno pobuđuje pažnju tinejdžera, svakako i zbog uzrasta junakinja i zbog ljubavne priče i mesta gde se odigrava radnja romana. Autorka već priprema nastavak ovog romana koji je u svetu izazvao veliko interesovanje čitalaca.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

They are strong together, and they are each other’s weakness.

2Pad - Loren Kejt  Empty Re: Pad - Loren Kejt on Wed 15 Feb 2012, 3:25 pm

Rose in the Rain

Rose in the Rain
Dear Diary ...
Dear Diary ...
Citala...<3

3Pad - Loren Kejt  Empty Re: Pad - Loren Kejt on Sun 26 Aug 2012, 10:08 pm

Somerhalder's bitch

Somerhalder's bitch
Welcome to Mystic falls
Welcome to Mystic falls
čitala sam prva 3 dijela,odlični su

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum